Checklist teamfasen

Vanaf het begin maken teams een ontwikkelingsproces door in de mate waarin ze verantwoordelijkheid nemen voor het resultaat en de onderlinge samenwerking. In dit ontwikkelingsproces zijn globaal vier fasen te onderscheiden: de startfase, de strijdfase, de samenfase en de slotfase. In onze trajecten ervaren we dat deze fasen bruikbare handvatten bieden voor de begeleiding van teams.

PDF-icon Het document Checklist teamfasen toont je een checklist aan waarmee je zicht kunt krijgen op de ontwikkelingsfase van je eigen team. Je vindt in de bijlage voor de verschillende fasen een overzicht van kenmerkend gedrag van de teamleden en het kenmerkende gedrag van de leidinggevende of projectleider.

teamfasen en teamresultaten

Een stap zetten met je team?

Wil je de ontwikkeling van je team een stap verder brengen? We spreken je graag over je wensen en over de mogelijkheden die wij bieden in het begeleiden van leidinggevenden of teams. Neem telefonisch contact op met een van ons, mail via info@wakkerezaken.nl of gebruik het contactformulier onderaan deze pagina.