Twee vliegen in één klap: de cursusdag Coachend leidinggeven. Het is een dag met voeding voor jezelf in je rol als leider én handvatten om je medewerkers te motiveren, wat extra belangrijk is in deze tijd met minder fysieke verbinding.

 

De training Coachend leidinggeven:

We organiseren de eendaagse (online) training Coachend leidinggeven in company, voor leidinggevenden. Deze dag heeft een praktische insteek: het GROW model is het handvat waarmee we tijdens de dag op laagdrempelige manieren oefenen in coachen. Door samen met collega’s aan de slag te gaan, wissel je uit over wat jullie tegenkomen in de dagelijkse praktijk van dit moment. Dit creëert verbinding en voedt je in je rol als leidinggevende. Je maakt je het GROW model eigen op de dag, zodat je dit na afloop direct kunt toepassen en je medewerkers coachend op weg helpt in hun ontwikkeling.

Deze training van één dag organiseren we in company voor groepen van 6 tot 12 leidinggevenden. Kosten van deze trainingsdag € 1.500 (exclusief BTW en reiskosten indien van toepassing).

Eerdere deelnemers over deze training:
  • Wat is het GROW model praktisch en toepasbaar!
  • Goede balans tussen theorie en daarmee samen oefenen.
  • Leerzaam om uit te wisselen over herkenbare dilemma’s.
  • Fijne werkvormen, ondanks het digitale aspect.
Interesse?

Vul onderstaande velden in, dan nemen we contact met je op.


    Meer informatie over leiderschapstrajecten vind je ook hier: Leidinggeven aan teams.