What you do makes a difference and you have to decide what kind of difference you want to make.
– Jane Goodall –

Persoonlijk leiderschap

Eigen regie is steeds belangrijker op alle lagen in organisaties: er wordt leiderschap van alle medewerkers gevraagd, zodat zij proactief kunnen inspelen op omstandigheden.
We geloven in “wakker” leiderschap, ook op dit persoonlijke niveau: weten welke waarden belangrijk voor je zijn en van daaruit betekenis geven aan je werk. Durven staan voor wat je werkelijk wilt en steeds op zoek gaan naar je eigen invloed. Daarbij hebben we steeds aandacht voor de omgeving: hoe kan je in verbinding met je omgeving handelen en op welke wijze voeg je de meeste waarde toe? Hoe ben je zichtbaar op een manier die bij je past en hoe krijg je anderen mee bij de resultaten die je voor ogen hebt?

Onze ervaringen

Via persoonlijke coaching werken we op individueel niveau aan het versterken van persoonlijk leiderschap. Soms maken we daarbij gebruik van de Management Drives methodiek om inzicht te krijgen in drijfveren. Voor groepen ontwikkelden we het leertraject Werken vanuit eigen regie, waarbij ook de kracht van de groep wordt ingezet om het persoonlijk leiderschap van medewerkers in de organisatie te vergroten. Klik voor meer informatie op onderstaande thema’s.

Wil je meer weten of heb je vragen?

Neem contact met ons op via info@wakkerezaken.nl of vul het contactformulier in onderaan deze pagina.