Aandacht voor verbinding in het team is extra belangrijk nu we elkaar minder vaak live treffen. Management Drives is een hele geschikte methodiek om elkaars drijfveren te leren kennen. Ook in een online bijeenkomst biedt dit veel verdieping in een team!

De (online) teambijeenkomst:

In een (online) teambijeenkomst met Management Drives, zoomen we in op de drijfveren van de teamleden. Iedereen heeft van te voren de drijfverentest ingevuld. Via verschillende oefeningen en opdrachten wisselen de teamleden hierover uit en leren ze elkaars motivatie en drijfveren beter kennen. De methodiek met 6 kleuren maakt drijfveren concreet en biedt taal om hierover in gesprek te gaan.

Deze teambijeenkomst van een dagdeel organiseren we in company voor teams. De kosten voor de teambijeenkomst zijn € 1.125 (incl. voorbereiding en excl. BTW & eventuele reiskosten). De drijfverentest kost € 200 per persoon.

De Management Drives app:

Na afloop gebruiken deelnemers de Management Drives app om achtergrondinformatie terug te lezen over hun profiel, tips op maat te krijgen en onderling profielen te delen en hierover uit te wisselen. Met regelmaat organiseren we een vervolgbijeenkomst waarin we ingaan op het teamprofiel: teamleden onderzoeken welke kracht en valkuilen ze herkennen en maken op basis van het teamprofiel afspraken over effectieve(re) samenwerking.

Eerdere deelnemers over deze training:
  • Ik heb mijn collega’s anders leren kennen.
  • We hebben nu taal om de verschillen bespreekbaar te maken.
  • Blij dat we elkaar eens op een andere manier online meemaken.
Interesse?

Vul onderstaande velden in, dan nemen we contact met je op.


    Meer informatie over de mogelijkheden met Management Drives vind je ook  hier: Management drives voor teams