Mindfulness in je werk

  • Wil je meer rust en focus in je werk?
  • Wil je evenwichtiger omgaan met veranderingen die op je afkomen?
  • Wil je met meer oprechte aandacht je werk kunnen doen en met anderen samenwerken?

Dan is mindfulness iets voor jou!

Wij bieden mindfulnessprogramma’s aan voor leidinggevenden, teams of groepen medewerkers. Het beoefenen van Mindfulness in je werk leert je effectiever te zijn in het omgaan met alle veranderingen. Wanneer je vanuit die aandacht je werk vorm geeft en gesprekken voert, levert dat meer openheid, verbinding en bewustwording op. Je voelt je krachtiger en je houdt je energie beter in balans.

Mindfulness in je werk leer je door te doen.  In onze mindfulness programma’s ga  je gelijk aan de slag. Vanuit die praktijkervaringen leer je wat voor jou werkt en wat juist niet.
Wij werken vanuit een combinatie van aandachtsoefeningen die je thuis en op je werk doet, aangevuld met workshops in een groep.  Tijdens de workshops maak je kennis met verschillende aandachtsoefeningen en mindfulness vaardigheden.

Onderwerpen die aan de orde komen

Onderwerpen bij mindfulness zijn onder meer: werken in het hier en nu, de automatische piloot, grenzen, stressreacties en mindful communiceren. Daarnaast ga je aan de slag met een gedragspatroon waar je verbetering in wilt zien (bijvoorbeeld altijd erg streng voor jezelf zijn of je altijd moeten bewijzen). Je ontvangt theorie, achtergronden en andere oefeningen om mindfulness in je werkende leven toe te passen.

Wil je meer weten over dit traject?

Neem dan contact op met Annie Osinga: telefoon 06 18 94 47 40 of per mail annie@wakkerezaken.nl. Of vul het contactformulier in onderaan deze pagina.

We hebben in onze teamvergaderingen nu meer rust en dat levert ons open gesprekken op. Bovendien komen we tot betere besluitvorming.