Annie Osinga

Wat klanten zeggen over Annie: Betrokken, enthousiast, scherp, wakker, sprankelend, doelgericht en uitnodigend. Annie weet aan te sluiten én uit te dagen.

Jonnet Galle

Wat klanten zeggen over Jonnet: Betrouwbaar, echt en toegankelijk. Jonnet maakt zaken praktisch toepasbaar en is daarbij steeds gericht op het resultaat.

Krachtig samenwerken

We zijn professionals die geloven dat krachtig samenwerken cruciaal is voor het halen van resultaten. We zien hoe effectief het is om krachten te bundelen, verschillen te benutten en potentieel van mensen aan te spreken om zo gezamenlijk antwoorden te vinden op de complexe vraagstukken in organisaties.

Wakker leiderschap

We geloven in wakker leiderschap: steeds bewuster zijn van het effect van ons gedrag op onszelf, onze omgeving en op anderen. We hebben in onze aanpak steeds oog voor het versterken van leiderschap in organisaties en mensen.

Resultaten die ertoe doen

We nodigen mensen uit zich te verbinden aan hun eigen waarden en aan de waarden van de organisatie waarvoor ze werken. Zo wordt werk waardevol en doen de resultaten ertoe.

Onze samenwerking met anderen

We werken regelmatig samen met andere organisaties en/of zelfstandig professionals. Zo is Annie als zelfstandig senior trainer betrokken bij leiderschapsprogramma’s van Schouten en Nelissen. Jonnet werkt onder andere samen met Winner Network in verandertrajecten.

De vele jaren werkervaring in de IT maakt dat Jonnet nog steeds graag betrokken is bij deze sector. Voor IT-teams ontwikkelde ze samen met Britta Lassen van TrainingwithaTwist een teamaanpak speciaal op maat. Meer hierover vind je hier: Teamontwikkeling in IT teams.