Persoonlijke coaching

  • Hoe kan ik meer mijn eigen plek innemen en staan voor wat ik belangrijk vindt?
  • Hoe ben ik op een goede manier in gesprek over mijn visie en neem ik mijn mensen daarin mee?
  • Hoe geef ik leiding aan een team dat aan het groeien is naar meer zelfstandigheid?
  • Hoe geef ik vorm aan een verandering waar ik zelf moeite mee heb ?
  • Hoe geef ik mijn rol als leidinggevende vorm in een sterk veranderende omgeving met veel verschillende belanghebbenden ?
  • Hoe werk ik meer ontspannen samen met mensen die mij vaak uit balans brengen ?

Bij dit soort vragen kan persoonlijke coaching een goed hulpmiddel zijn. Je leert jezelf, je talenten en ook je gevoeligheden beter kennen. Door het vergroten van je bewustzijn, kun je vrijer keuzes maken in je gedrag en leiderschap. We dagen je uit om te experimenten met ander gedrag en hierop te reflecteren. Je vergroot  je eigen handelingsruimte in jouw leiderschap en je creëert nieuwe kansen voor jezelf.

Wij  richten ons bij persoonlijke coaching op het behalen van de resultaten die je zelf formuleert bij de aanvang van het coachtraject. De eerste stap is om samen jou de vraag verder uit te diepen, werkelijk te kijken wat jij nodig hebt om stappen te zetten richting jouw gewenste doel.
We  maken hier  heldere afspraken over in een gezamenlijk contract.

Om het coachtraject te laten slagen is het belangrijk dat je wordt begeleid door de juiste coach. Wij beschikken over verschillende expertises, hebben een eigen stijl en gaan samen met jou in gesprek om de beste match tot stand te brengen. Wat ons bindt is dat we voor jou een veilige,  open setting creëren en je uitdagen stappen te maken buiten je comfortzone.

De oprechte betrokkenheid en ruimte in de begeleiding was ontzettend fijn en heeft me veel vertrouwen gegeven om nieuwe stappen in mijn leiderschap te zetten.
Interesse in coaching?

Bel of mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je vindt al onze contactgegevens onderaan deze pagina.