Door onze opstartbijeenkomsten hadden we snel vertrouwen in elkaar en wisten we elkaars kwaliteiten gelijk te benutten.

De start bijeenkomst leverde ons een heldere focus op, we weten waar we het voor doen en kunnen er echt voor de cliënten zijn.

Opstarten van een nieuw team

In een team dat net is gestart, moeten de teamleden nog aan elkaar wennen in de samenwerking. Wil je dat het team snel up-and-running is? Kies dan voor de vliegende start.

Vliegende start-bijeenkomst

Tijdens deze vliegende start-bijeenkomst leren mensen elkaar op een speelse manier beter kennen. Zij staan stil en spreken uit naar elkaar wat ze belangrijk vinden om goed samen te werken. Ze formuleren gezamenlijk hun teamdoel en de resultaten waar ze voor willen gaan.

Aan het einde van de bijeenkomst heeft het team een gezamenlijke focus. De individuele teamleden zich verbonden met elkaar en met deze focus, die ze samen hebben bepaald. Ze hebben afgesproken hoe ze aan de slag gaan met hun focus en de eerste stappen zijn geconcretiseerd en afgestemd. De ervaring leert dat de tijdsinvestering voor deze vliegende start snel is terugverdiend, omdat het team veel sneller effectief aan de slag gaat met elkaar op weg naar gewenste resultaten.

Onderwerpen die o.a. aan de orde komen:

  • Hoe bouw jij aan vertrouwen in je team?
  • Wanneer groeit voor jou het vertrouwen?
  • Wat is de gezamenlijke focus van dit team?
  • Wanneer ben jij in je element?

Het programma van deze workshop is laagdrempelig en geschikt voor verschillende soorten teams: projectteams, wijkteams, afdelingen, enz. Details in het programma maken we altijd op maat voor een team, zodat het team in zijn eigen specifieke situatie een vliegende start maakt.

Wil je meer informatie?

Laat het ons weten via het contactformulier onderaan deze pagina of mail ons: info@wakkerezaken.nl. We denken graag met je mee.