Veerkrachtig blijven in veranderingen

Veerkracht en vitaliteit zijn essentieel in tijden van snelle veranderingen. Hoe blijf je flexibel in een werkomgeving waarin je steeds meer rollen en functies moet vervullen in een team en er steeds meer van je gevraagd wordt? Hoe blijf je daarin ook dicht bij jezelf?

Jezelf kennen: weten wat jij belangrijk vindt in je werk en waar je wel of niet goed in bent zijn de eerste belangrijke bouwstenen hiervoor. Weten waar je energie van krijgt en waar deze weglekt, het kennen van je eigen gevoelige “gewoontepatronen” en weten waar je wel of niet invloed op hebt, zijn ook cruciaal. De antwoorden op deze vragen zijn bouwstenen voor jouw persoonlijk kompas. Als je dat kent en hanteert helpt je dat om jouw energie te richten, je eigen drijfveren en waarden vast te houden en daardoor vitaal te blijven in je werk.

Wakkere Zaken begeleidt individuele medewerkers en teams bij vragen over vitaliteit. Tijdens een begeleidingstraject stelt iedere medewerker een persoonlijk kompas op. Dit geeft houvast bij de knelpunten waar je in je werk tegen op loopt, je ontdekt effectieve manieren die je direct toepast in  je dagelijkse praktijk. Daardoor leer je duurzaam invloed uit te oefenen op je eigen vitaliteit. Samen met één of meerdere collega’s leer je heel praktisch, stap voor stap, je inspiratie in te zetten, voorbij je gewoontepatronen te gaan, je grenzen te stellen en je vitaliteit te versterken. Daarnaast besteden we aandacht aan bewustwording van je gewoontepatronen door onder andere gebruik te maken van Mindfulness oefeningen en creatieve technieken.

Nieuwsgierig naar onze ervaringen of heb je vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op: info@wakkerezaken.nl of klik op een van de onderstaande trajecten die wij hebben gedaan.