vitaliteitcirkel

Ik geloof weer meer in mezelf en kijk vaker naar wat er wel goed gaat.

Ik vond het erg waardevol om met een collega tussendoor te sparren om elkaar te coachen.

Ik zie nu beter hoe ik de dingen zelf niet handig aanpak en weet nu beter hoe ik het anders kan doen. Dit geeft me weer meer plezier.

KIJK OOK EENS NAAR

Leertraject Sterk in je werk

Voor organisaties is het van belang dat medewerkers gemotiveerd en vanuit hun kracht het werk kunnen doen. In dit leerprogramma ontdekken deelnemers hoe ze dat voor elkaar kunnen krijgen. Vragen die aanleiding zijn voor het volgen van het programma zijn:

  • Moeite hebben om een goede balans tussen werk en privé te vinden.
  • Het gevoel hebben om altijd voor anderen te werken en jezelf daar ondergeschikt aan maken.
  • Te weinig tijd /energie ervaren voor de dingen die je goed wilt doen.
  • Het plezier in het werk neemt af door actuele omstandigheden in je team.

Het programma biedt deelnemers inzichten over hoe ze omgaan met lastige situaties, maakt deelnemers bewuster en reikt handvatten aan. Na afloop staan deelnemers krachtig in hun werk.

Werkwijze

Het programma is zo opgebouwd dat iedere deelnemer met zijn/haar eigen vragen aan de slag gaat, waarbij de leergroep een supportsysteem vormt. Door te werken met een intervisiemethode leren deelnemers te kijken op verschillende manieren. Soms zijn ze de expert, soms de inbrenger van een vraag en andere keren leert men door met elkaar te sparren. Zo doorleven ze de theorie die dit leerprogramma aanbiedt en vindt ieder passende antwoorden op eigen vraagstukken.

Opbouw

Het programma is opgebouwd uit een aantal bijeenkomsten verspreid over enkele maanden, waarbij deelnemers tussentijds in de praktijk aan de slag gaan. Wakkere Zaken biedt het programma op maat aan om zo nauw aan te sluiten bij de werkpraktijk van de deelnemers. Ook de precieze opzet bepalen we met de organisatie waar de deelnemers deel van uitmaken.

leertraject sterk in je werk

 

Wil je meer weten of heb je vragen?

Neem dan contact op met Annie Osinga: telefoon 06 18 994 740 of annie@wakkerezaken.nl. Of vul het contactformulier in onderaan deze pagina.